Raudonųjų dobilų



 

 

"Raudonųjų dobilų" alus.

Gaminant "Raudonųjų dobilų" alų, virimo metu yra naudojami Raudonųjų dobilų žiedai, kurie pagal senąją technologiją buvo vienas iš filtravimo elementų, kuris alui suteikia išskirtinumo.

Paragavę "Raudonųjų dobilų alaus" jūs pajusite sodrų skonį, kuriame po pirmo gurkšnio lengvai persipina apynių kartumas, paragavę antrą gurkšnį alaus neskubėkite, pasistenkite pajausti poskonį, kurį suteikia Raudonųjų dobilų žiedai. Alus yra pustamsis su raudonos spalvos atspalviu, bei natūraliai gazuotas.

 


Sudėtis: vanduo, apyniai, mielės, miežių salyklas, skrudintas salyklas, raudonųjų dobilų žiedai.

Alus gaminamas filtruotas ir nefiltruotas.

© 2010 PINIAVOS ALUTIS, UAB. Visos teisės saugomos. Sprendimas: firminisstilius.lt